שלום, אלו מספר שאלות משנה לשאלת החקר שלנו. אלו השאלות שחשבנו עליהן עד כה ונוסיף עוד בהמשך, לאחר שנקרא חומרים נוספים על הנושא.
1. באילו ירקות/פירות פיגמנטי הצבע הם החזקים ביותר?
2. באילו פירות/ירקות יש כבר חומציות מסוימת? (כדי שהדבר לא ישפיע על תוצאות הניסוי)
3. באילו חומרים יש רמות PH גבוהות?
4. באילו חומרים יש רמות PH נמוכות?
5. האם המיצוי של הפרי/ירק אמור להיות עם הקליפה או בלעדיה?
6. האם מים מינרליים הם באותו חוזק PH כמו מים מזוקקים? (מים אמור להיות 7)
1. באילו ירקות/פירות פיגמנטי הצבע הם החזקים ביותר?
2. באילו פירות/ירקות יש כבר חומציות מסוימת? (כדי שהדבר לא ישפיע על תוצאות הניסוי)
3. באילו חומרים יש רמות PH גבוהות?
4. באילו חומרים יש רמות PH נמוכות?
5. האם המיצוי של הפרי/ירק אמור להיות עם הקליפה או בלעדיה?
6. האם מים מינרליים הם באותו חוזק PH כמו מים מזוקקים? (מים אמור להיות 7)
בנות,
השבמחקרשמתן מספר שאלות אך זה לא מספיק. קראו חומר וענו על השאלות לפי ההנחיה, ומתוך החומר יעלו שאלות נוספות שתוכלו לשאול ולענות עליהן. בנוסף, תכננו ניסוי והתחילו לעבוד.
בהצלחה
פנינה